Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

Ο Τάκης Ρούσας στον πάγκο της ΑΕΦ


Επιστροφή στην τεχνική ηγεσία της Φαρκαδόνας για τον Τάκη Ρούσσα, έπειτα από 6 ολόκληρα χρόνια!
Ο έμπειρος τεχνικός, που φέτος ανέβασε το Φλαμούλι στη Γ' Εθνική κατηγορία, εδώ και αρκετές μέρες βρισκόταν σε προχωρημένες συζητήσεις με την ομάδα της Φαρκαδόνας και δη τους Τάσο Φραγκούλη, Γιώργο Χαλβατζά, για να πει τελικά το "ναι" πριν λίγο.
Η εξέλιξη αυτή, αν μη τι άλλο καταδεικνεύει ότι στην ΑΕΦ βάζουν πολύ ψηλά τον πήχη για τη νέα αγωνιστική σεζόν, φέρνοντας έναν τόσο καταξιωμένο τεχνικό.
Ο κ. Ρούσσας τόνισε τα εξής στο trikalascore: "Θέλω κατ' αρχήν να ευχαριστήσω την ομάδα του Φλαμουλίου, για όσα περάσαμε τα τελευταία 6 χρόνια. Ενας κύκλος έκλεισε για μένα, αλλά η ζωή συνεχίζεται. Ξεκινάει ένας καινούργιος κύκλος και αισθάνομαι χαρούμενος που γυρίζω έπειτα από 6 χρόνια στην ομάδα της Φαρκαδόνας. Στόχος μας τη νέα χρονιά δε θα είναι αποκλειστικά ο πρωταθλητισμός, όπως ακούγεται, αλλά πρώτα θέλω να γίνουμε ομάδα και αυτό που θα επιδιώξω.Να ευχαριστήσω τον κ. Φραγκούλη και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Τέλος, θα ήθελα να ευχηθώ καλή συνέχεια στο Φλαμούλι , στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου