Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

Τη ΔΕΥΑ Φαρκαδόνας επισκέφτηκε σήμερα αντιπροσωπεία του Σύριζα

ΠΗΓΗ: krinitrikalon.blogspot
Η Βουλευτής Τρικάλων του κόμματος Παναγιώτα Δριτσέλη ενημερώθηκε  για τα προβλήματα του νερού σε Γεωργανάδες  και Κλοκοτό.
Την Φαρκαδόνα και συγκεκριμένα τη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης επισκέφτηκε σήμερα το πρωί αντιπροσωπεία του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ.

Επικεφαλής της αντιπροσωπείας υπήρξε η βουλευτής Τρικάλων του κόμματος κα Παναγιώτη Δριτσέλη. Κατά την επίσκεψη η βουλευτής και τα μέλη του κόμματος που την πλαισίωναν συναντήθηκαν με τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΦ κ. Γιώργο Μακρή με τη συζήτηση να περιστρέφεται στο πρόβλημα που κυριαρχεί μήνες τώρα με το νερό στους  Γεωργανάδες και τον Κλοκοτό.

Στη συνάντηση τονίστηκε από τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΦ κ. Μακρή ότι η Υπηρεσία αν και με ελλιπές προσωπικό προσπαθεί να ανταπεξέλθει στην εξυπηρέτηση των αναγκών των κατοίκων του Καλλικρατικού Δήμου Φαρκαδόνας καθώς και ότι εργάζεται για την επίλυση του προβλήματος ώστε τις επόμενες μέρες να ξεκινήσουν οι εργασίες μεταφοράς νερού στα δύο χωριά από γειτονικές κοινότητες.


Τονίστηκε επίσης πως ο αγώνας ενάντια στην πώληση της ΕΥΑΘ και την ιδιωτικοποίηση του νερού πρέπει να στηριχθεί και να ενισχυθεί ώστε να αποτραπεί αυτή η επιζήμια για τη χώρα ενέργεια με οικονομικές και κοινωνικές διαστάσεις. 


Σε περίπτωση που συμβεί κάτι τέτοιο σαφώς και ανοίγει ο ασκός του Αιόλου για την περεταίρω ιδιωτικοποίηση άλλων Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης της χώρας.
Το νερό είναι δημόσιο αγαθό, ανήκει σε όλους μας και έτσι πρέπει να παραμείνει! 


Τέλος να υπογραμμιστεί ότι ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ  πως θα συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα στους κατοίκους των χωριών της περιφέρειας, δηλώνοντας σε όλους τους τόνους ότι η προστασία της οικονομίας της υπαίθρου και η βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων είναι απολύτως αναγκαίες συνθήκες για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου