Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

Ευθείες βολές Έλλης Λακιάρα προς το Θανάση Μεριβάκη


Η πρόεδρος της «Πέλιννα» απαντά στον νέο δήμαρχο Φαρκαδόνας που την κατηγόρησε για κατασπατάληση δημόσιου χρήματος
«Δηλητήριο» ήρθε να στάξει μέσω της επιστολής που κοινοποίησε σήμερα στο
«OichaliaNEWS» η πρόεδρος του Νομικού Προσώπου της «Πέλιννα» κα Έλλη Λακιάρα απαντώντας στα όσα ισχυρίστηκε χθες στο ρεπορτάζ ο Θανάσης Μεριβάκης για τις απευθείας αναθέσεις για εργασίες σε ΚΑΠΗ και Παιδικούς σταθμούς.
Όπως είναι γνωστό ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Φαρκαδόνας κατηγόρησε την πρόεδρο για κατασπατάληση δημόσιου χρήματος.
Η κα Ελλη Λακιάρα μέσω της επιστολής της περνά στην αντεπίθεση κατηγορώντας ευθέως το Θανάση Μεριβάκη χαρακτηρίζοντας εμμέσως πλην σαφώς ως αναξιόπιστο στα όσα ισχυρίζεται μιας και οι συγκεκριμένες εργασίες κρινόταν άμεσα απαραίτητες και αποτελούσαν αίτημα των γονιών.
Με αρχαίες φράσεις και έννοιες έρχεται να καυτηριάσει τη στάση του κ. Μεριβάκη, καλώντας τον ίδιο όταν αναλάβει τα ηνία του Δήμου να προχωρήσει, όπως και εκείνη σε όλες τις νόμιμες διαδικασίες που αφορούν θέματα του Δήμου.
Αναλυτικά η επιστολή – απάντηση της κα Λακιάρα έχει ως εξής:
«Ο κ. Μεριβάκης εξαπέλυσε μύδρους εναντίον μου για τη συντήρηση-επισκευή των παιδικών σταθμών και των ΚΑΠΗ αντίστοιχα.
Για ποιο λόγο ο κ. Μεριβάκης εμμένει ότι δεν ήταν απαραίτητες οι παραπάνω εργασίες; Ποιος ο λόγος να μετατεθούν το φθινόπωρο; Μήπως η εποχή του φθινοπώρου εμπνέει καλύτερα τον κ. Μεριβάκη;
Ο κ. Μεριβάκης κάνει λόγο για μη διαφάνεια και για κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος!!!
Αρχικά η συντήρηση-επισκευή των παιδικών σταθμών και των ΚΑΠΗ ήταν επιθυμία τόσο των γονέων όσο και των δημοτών. Ήταν στα άμεσα σχέδιά μας και υλοποιήθηκε. Οι γονείς διαμαρτυρόταν για την άθλια κατάσταση καθώς οι χώροι ήταν γεμάτοι υγρασία και μούχλα. Το περιβάλλον ήταν ακατάλληλο για τα παιδιά.
Από πότε τα εξωραϊστικά έργα αποτελούν μειονέκτημα; Τα ΚΑΠΗ είχαν χρόνια να συντηρηθούν και έτσι κινηθήκαμε ανάλογα.
Όσον αφορά τον Παιδικό Σταθμό του Γριζάνου τα μέτρα που έπρεπε να αναλάβουν ήταν επιτακτικά, διότι το τελευταίο χρονικό διάστημα οι παραβιάσεις και οι κλοπές ήταν καθημερινό φαινόμενο.
Τα τρόφιμα για τους παιδικούς σταθμούς δεν είναι πλέον στην αρμοδιότητα της ΠΕΛΙΝΝΑ, αλλά καθαρά θέμα του Δήμου. Ο κ. Μεριβάκης είναι γνώστης όλων αυτών. Τηρήθηκαν οι νόμιμες διαδικασίες κ. Μεριβάκη τις οποίες ευελπιστώ να τηρήσετε και εσείς στο μέλλον.
Έχω το γνώθι σ' αυτό και έχω ήσυχη τη συνείδησή μου, γιατί αυτά τα δύο χρόνια εργάστηκα με ζήλο! Κάλυψα όλες τις τρέχουσες ανάγκες και πλήρωσα ότι εκκρεμούσε.  Βασική μου αρχή ήταν η αμεροληψία.
Οί κόθορνοι κ. Μεριβάκη υπήρχαν στις αρχαίες τραγωδίες. Οι ηθοποιοί μέσω αυτών φαίνονταν πιο ψηλοί.
Λάθος τρόπο επιλέξατε για να προβληθείτε. Οι κόθορνοι δεν υπάρχουν!...».

Έλλη Λακιάρα
Πρόεδρος Ν.Π.Δ.Δ. Πέλιννα
ΠΗΓΗ: oixalianews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου