Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

Δύσκολη νίκη...με παράπονα για την διαιτησία από τον Ηρακλή


Δύσκολη-αγχωτική νίκη πέτυχε σήμερα το απόγευμα ο Ηρακλής Ζάρκου, απέναντι στους Μαύρους Αετούς της Κρήνης με σκορ 2-1.


Ο Ηρακλής ξεκίνησε δυναμικά το παιχνίδι και κατάφερε να ανοίξει το σκορ μόλις στο 5ο λεπτό έπειτα από ωραίο σουτ του Πλήκα. Στο 7' λεπτό σε μια ανύποπτη φάση ο Αντωνίου ήρθε στα χέρια με παίχτη της αντίπαλης ομάδας με συνέπεια να αποβληθεί από το ματσ με απευθείας κόκκινη κάρτα. Το ημίχρονο έκλεισε με ισορροπημένη την κατοχή της μπάλας και εξίσου καλές ευκαιρίες για γκολ και από τις δύο ομάδες.

Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι έγινε πιο ανοιχτό, με την ομάδα της Κρήνης να πιέζει και να καταφέρνει να ισοφαρίζει στα μέσα του ημιχρόνου. Ο Ευαγγελόπουλος όμως δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και με καρφωτή κεφαλιά στο 85' λεπτό έδωσε στον Ηρακλή μια πολύ σημαντική νίκη. Στο 90' λεπτό ο Καματσέλος που επέστρεψε έπειτα από καιρό, λόγω τραυματισμού στα γήπεδα είδε τον διαιτητή Κουτσάγια να τον αποβάλει με απευθείας κόκκινη κάρτα για διαμαρτυρία.

Στο τέλος της αναμέτρησης δεκάδες οπαδοί και μερίδα της διοίκησης του Ηρακλή, αποδοκίμασε έντονα τον διαιτητή της αναμέτρησης για τις αποφάσεις του. Το απουσιολόγιο του Γιώργου Λιάπη μετά και από τις σημερινές αποβολές μεγαλώνει δραματικά για τον επόμενο αγώνα.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα:
  • Ο Ηρακλής σκοράρει ξανά στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης για ακόμα ένα παιχνίδι μετά τον Οικουμένιο και το Διαμάντι
  • Το παιχνίδι πέρυσι είχε λήξει 2-0 υπέρ του Ηρακλή
  • Πρώτη φορά μετά από χρόνια σε ματσ του Ηρακλή αποβάλονται περισσότεροι από ένας ποδοσφαιριστές με κόκκινη κάρτα και μάλιστα απ'ευθείας
  • Δυναμική η προέλευση των φιλάθλων για ακόμη ένα αγώνα

Φωτογραφία αρχείου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου