Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014

Ο Διβανές στο 88'...έσωσε την παρτίδα για την ΑΕΦ!


Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Διβανέ η ομάδα της Φαρκαδόνας "γλύτωσε" στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης από την πρώτη της φετινή ήττα.

Αρκετός κόσμος βρέθηκε σήμερα στο Δημοτικό Στάδιο της Φαρκαδόνας, από κάθε περιοχή των Τρικάλων προκειμένου να παρακολουθήσει το μεγαλύτερο(σύμφωνα με την βαθμολογία) ντέρμπι της Α' Ερασιτεχνικής Κατηγορίας για φέτος.

Δυνατό-κακό πρώτο ημίχρονο με ελάχιστες φάσεις για goal και από τις δύο ομάδες, καθώς λίγο ο αγωνιστικός χώρος λίγο και ο φόβος και των δύο μην δεχθούν goal..."κούρασαν" τα μάτια των θεατών.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Φαρκαδόνας αν και μπήκε πιο δυνατά, μια αντεπίθεση με τον Αλμπάνη στο 60' λεπτό για την ομάδα του Καστρακίου ήταν αρκετή για να παγώσει το γήπεδο!

Το goal ωστόσο ξύπνησε το συγκρότημα του Τάκη Ρούσα, όμως η καλή αμυντική λειτουργία των φιλοξενούμενων σε αρκετές φάσεις δεν επέτρεψε την ισοφάριση.

Μέχρι το 88 λεπτό'...όπου ο Διβανές με καρφωτή κεφαλιά έλυσε το γόρδιο δεσμό και γλύτωσε την Α.Ε.Φ. από την πρώτη της φετινή ήττα. Η βαθμολογική διαφορά των δύο πρωτοπόρων παρέμεινε στους 5 βαθμούς!

















 























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου