Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου 2014

Ξεκινάει ο διαγωνισμός...για την προμήθεια νερού σε Κλοκοτό και Γεωργανάδες


Πράξη την προεκλογική δέσμευση για άμεση αντιμετώπιση του προβλήματος που κυριαρχεί αρκετούς μήνες τώρα με την ύδρευση σε δημοτικά διαμερίσματα της Δημοτικής
Ενότητας Οιχαλίας έρχεται να κάνει η δημοτική Αρχή.
Ο πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Φαρκαδόνας και δήμαρχος Φαρκαδόνας κ. Θανάσης Μεριβάκης προκηρύσσει πρόχειρο διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την προμήθεια αγωγών μεταφοράς νερού ύδρευσης στις  τοπικές κοινότητες Κλοκοτού και Γεωργανάδων για τις ανάγκες της ΔΕΥΑΦ με κριτήριο κατακύρωσης την χαμηλότερη τιμή.
Ο προϋπολογισμός της προμήθειας αγγίζει τις 64.575 με το ΦΠΑ. Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στις 15 Δεκεμβρίου στις 10 το πρωί στα γραφεία του Δήμου Φαρκαδόνας ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν τις προσφορές τους στην Επιτροπή την ημέρα και ώρα του διαγωνισμού.
Η δημοτική Αρχή μέσω του δημάρχου και προέδρου της ΔΕΥΑΦ κ. Θανάση Μεριβάκη σπεύδει να ολοκληρώσει άμεσα το έργο προκειμένου να δοθεί λύση με τη μεταφορά νερού από τη Φαρκαδόνα στα χωριά του Κλοκοτού και των Γεωργανάδων, οι κάτοικοι των οποίων μέχρι και σήμερα λαμβάνουν νερό είτε από όμορα δημοτικά διαμερίσματα, είτε από καταστήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου