Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

"Νοσοκομείο"...θυμίζει ο Ηρακλής Ζάρκου


Φέρτε ένα παπά...να τους ευλογήσει!

Δεν έχει προηγούμενο αυτό που συμβαίνει φέτος με τους πολλαπλούς και σοβαρούς
τραυματισμούς, που ίσως είναι και η αιτία της τωρινής βαθμολογικής κατάταξης της ομάδας του Ηρακλή Ζάρκου. Τρεις ποδοσφαιριστές...βαρόμετρο για τον Γιώργο Λιάπη έχασαν-χάνουν ολόκληρη τη σεζόν και η φετινή κακοτυχία δεν σταματάει εδώ αφού, Καματσέλος και Αντωνίου έλειψαν επίσης για μεγάλο χρονικό διάστημα στην αρχή του πρωταθλήματος...λόγω τραυματισμών!

Διαβάστε ποιοι είναι οι άτυχοι:
  • Ο βράχος της άμυνας και αρχηγός του Ηρακλή τα τελευταία χρόνια Παναγιώτης Ευαγγελόπουλος, στον αγώνα με την ομάδα του Γλύνους(30/11) υπέστη ολική ρήξη χιαστών και όπως δείχνουν τα πράγματα δυστυχώς η καριέρα του τελειώνει εδώ...τόσο πρόωρα και άδοξα.
  • Από την άλλη ο σκληροτράχηλος νεαρός αμυντικός Παναγιώτης Βούλγαρης, μετά από χτύπημα που δέχθηκε στον αγώνα με το Νεοχώρι(16/10), έχει μείνει εκτός και η επιστροφή του στην ενεργό δράση θα αργήσει ακόμα.
  • Τέλος ο Παρασκευάς Δημητρίου, το ποδοσφαιρικό "μοτέρ" στο κέντρο του Ηρακλή, έχει τεθεί εκτός από την καλοκαιρινή προετοιμασία μετά από έντονες ενοχλήσεις στο γόνατο, όμως πληροφορίες αναφέρουν ότι στα επόμενα παιχνίδια ίσως και να είναι στη διάθεση του προπονητή του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου