Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2014

Μαγικά Χριστούγεννα...στη "Ζωντανή Φάτνη"


Το μεγάλο φωτεινό αστέρι έδειξε το  δρόμο στους χιλιάδες επισκέπτες που έφτασαν χθές, ανήμερα των Χριστουγέννων στη «Ζωντανή Φάτνη» στη Φαρκαδόνα!

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, οι κατανυκτικές στιγμές της Γέννησης ζωντανεύουν με έναν τρόπο διαφορετικό, μπροστά στα μάτια του κόσμου…
Η Φαρκαδόνα υποδέχθηκε και σήμερα με πολύ σεβασμό τους χιλιάδες επισκέπτες της, στη μεγαλύτερη «Ζωντανή Φάτνη» που έγινε ποτέ!
Όλοι οι επισκέπτες - και ιδιαίτερα τα παιδιά – είχαν την ευκαιρία να νιώσουν τη γιορτινή ατμόσφαιρα κοντά τους.. να ζωντανέψουν στις μνήμες τους  τις ιερές στιγμές της γέννησης του Θεανθρώπου…. Να δουν από κοντά την κατανυκτική αναπαράσταση της «γέννησης του θείου βρέφους»…., να φωτογραφηθούν με τους πρωταγωνιστές….να στείλουν ευχές ψηλά στον ουρανό…. να ζήσουν πραγματικά Χριστούγεννα!

 Η «Ζωντανή Φάτνη» κερδίζει τις εντυπώσεις και έρχεται να καθιερωθεί ως μια παράλληλη δράση του «Μύλου των Ξωτικών»... Ακολουθήστε κ’ εσείς το φωτεινό αστέρι που φαίνεται από παντού…. και θα συναντήσετε την ζωντανή φάτνη…. στη Φαρκαδόνα.
 Η αναπαράσταση της γέννησης γίνεται καθημερινά τις εξής ώρες: 10:30, 11:30, 12:30 και το απόγευμα 17:30. 18:30, 19:30.
 *Για οργανωμένες επισκέψεις (Συλλόγων, Σχολείων κ.ά.) υπάρχει δυνατότητα επανάληψης της θεατρικής αναπαράστασης κατόπιν συνεννοήσεως στα τηλέφωνα 6986652425 / 2431038890.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου