Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου 2014

Βούλιαξε από κόσμο και χαμόγελα...η τελετή έναρξης της "Ζωντανής Φάτνης"


Το μεγάλο φωτεινό αστέρι έδειξε τον δρόμο στους Μάγους με τα δώρα… το Θείο βρέφος γεννήθηκε… έφερε την αγάπη και ο κόσμος μας άλλαξε για πάντα!


Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, οι κατανυκτικές στιγμές της Γέννησης ζωντάνεψαν με έναν τρόπο διαφορετικό, μπροστά στα μάτια όλων μας… ο Δήμος Φαρκαδόνας υποδέχθηκε με πολύ σεβασμό τους χιλιάδες επισκέπτες του, στα εγκαίνια της μεγαλύτερης «ζωντανής φάτνης» που έγινε ποτέ!
"Φέτος, τα Χριστούγεννα στο Δήμο Φαρκαδόνας είναι διαφορετικά, λουσμένα στο φως και τη μουσική. Όλοι οι επισκέπτες - και ιδιαίτερα τα παιδιά – θα έχουν την ευκαιρία να νιώσουν τη γιορτινή ατμόσφαιρα κοντά τους.. να ζωντανέψουν στις μνήμες τους  τις ιερές στιγμές της γέννησης του Θεανθρώπου.'' τόνισε στη σύντομη ομιλία του ο Δήμαρχος Φαρκαδόνας κος Θανάσης Μεριβάκης.
Η πόλη στολίστηκε, μεταμορφώθηκε  και περιμένει τους επισκέπτες της σε μια μοναδική γιορτή. Η πλατεία της Φαρκαδόνας αποτελεί μια εντυπωσιακή ζεστή εορταστική εικόνα. Σε όλη την διάρκεια του μήνα η  Φαρκαδόνα θα φιλοξενεί σειρά καλλιτεχνικών και μουσικών εκδηλώσεων. Κάθε μέρα μουσικά και καλλιτεχνικά σχήματα δίνουν συναυλίες και παραστάσεις. 

Ρεπορτάζ: Λακιάρας Θοδωρής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου