Τρίτη, 13 Ιανουαρίου 2015

Με πολύ λαό στα χωριά του Δήμου Πύλης ο Θανάσης Λιούτας


«Λέμε όλη την αλήθεια και μόνο στον Ελληνικό Λαό. Είμαστε η μοναδική Παράταξη, που μπορεί να εγγυηθεί το αύριο», τόνισε ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. Θανάσης Λιούτας
στην διάρκεια της περιοδείας του σε χωριά του Δήμου Πύλης, το απόγευμα της 12ης/1/2015, σε μια περιοχή όπου τον περίμενε πολύς λαός. 
Συγκεκριμένα, περιόδευσε σε Άγιο Βησσαρίωνα, Ροπωτό, Παλαιοκαρυά, Πετροχώρι, Στουρναραίϊκα και Παλαιομονάστηρο.  «Είσαι καθαρό παιδί. Γι’ αυτό σε αγαπάμε! Θέλουμε νιάτα στη Βουλή…», του είπε κάποιος, από τους πολλούς που συνάντησε στο… προεκλογικό διάβα του. «Με τιμάτε που με προτιμάτε. Η έλευσή μου δεν είναι “στιγμιαία”. Από ’δω και πέρα», διαβεβαίωσε ο κ. Λιούτας, «θα είμαστε πλάι – πλάι σε κάθε διεκδίκηση, δράση, αγώνα… Πιστεύω ότι θα πάω καλά. Όμως, εκείνο που θέλω, πρώτα και κύρια, από την κρίσιμη αναμέτρηση της 25ης Ιανουαρίου, είναι να βγει πρώτη η Παράταξη!». 
Επισκεπτόμενος το Ροπωτό, είδε από κοντά την μεγάλη παραμόρφωση και μετατόπιση του εδάφους, με ρήγματα που… προειδοποιούν για νέες, μεγαλύτερες καταστροφές. «Έπαιξαν το χωριό μας στα ζάρια!!! Βλέπετε, τι πάθαμε! Θέλουμε να μας βοηθήσετε. Υπάρχουν χωριανοί που μένουν σε καλύβια!...», ανέφερε ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Γιώργος Ρομπιές. Την ώρα που ο υποψήφιος Βουλευτής της Ν.Δ. μετέβη στο Ροπωτό, βρήκε τα πάντα βυθισμένα στο σκοτάδι, εξαιτίας διακοπής του ηλεκτρικού ρεύματος. Ωστόσο, αποδείχθηκε ότι κι εκεί έχει “ρεύμα”, καθώς η βλάβη αποκαταστάθηκε λίγο πριν αναχωρήσει (!), με την ρητή υπόσχεση πως «όλοι στην κάλπη θα ρίξουμε Λιούτα!!!».  
Στην Παλαιοκαρυά κατέγραψε άλλο ένα, πολύ μικρότερης κλίμακας, μα σημαντικού βαθμού πρόβλημα: τις κατολισθήσεις βράχων, «χειμώνα – καλοκαίρι», κατά μήκος του οδικού δικτύου, που καθιστούν εξαιρετικά επικίνδυνη την διέλευση των οχημάτων.
Στο Παλαιομονάστηρο τον συνόδευε ο δημοτικός σύμβουλος Πύλης Παύλος Μπόμπορας και πραγματοποίησε δύο επιστέψεις την ίδια ημέρα μιας και το ζητούσαν επίμονα οι φίλοι του στο χωριό. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου