Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

Σαρώνει στα χωριά του Δήμου Φαρκαδόνας ο Θανάσης Λιούτας


Η δύναμη στον Δήμο Φαρκαδόνας έχει ονοματεπώνυμο: Θανάσης Λιούτας. Μετά την Φαρκαδόνα και την Οιχαλία η απήχησή  του επιβεβαιώθηκε και στα χωριά του Δήμου.  Το
απόγευμα του Σαββάτου ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας βρέθηκε στα χωριά της περιοχής συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο Θανάση Μεριβάκη.
Επισκέφθηκε την Κρήνη όπου, εκτός των άλλων, είχε συνάντηση με τον αντιδήμαρχο  Ευάγγελο Ζαφείρη (γνωστότερο ως “Ράμπο”, ο οποίος δήλωσε ένθερμος υποστηρικτής του), το Αχλαδοχώρι (εκεί είδε και τον πρόεδρο της Τ.Κ. Βασίλη Κουτσοδήμο), το Διάσελλο (κάθισε στο ίδιο τραπέζι με τον πρόεδρο της Τ.Κ. Μιχαήλ Τσόγκα, τον επικεφαλής του εκεί Συνεταιρισμού Ευθύμιο Μακρή, τον γνωστό αγροτοσυνδικαλιστή Σάκη Καλύβα και κομματικά στελέχη της Ν.Δ.). Στο Διάσελλο συζήτησε με κτηνοτρόφους της περιοχής τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι οποίοι του ζήτησαν οι επιδοτήσεις να πηγαίνουν σε αγρότες και κτηνοτρόφους που παράγουν πραγματικά για να μπορούν να μείνουν στα χωριά τους.  Αμέσως μετά επισκέφθηκε τους Γεωργανάδες (ο πρόεδρος της Τ.Κ. Ευάγγελος Ζιώγκος και ο τ. πρόεδρος της Ε.Α.Σ.Τ. Γιώργος Μιχαήλ του είχαν ετοιμάσει θερμότατη υποδοχή) και τον Κλοκωτό.
Από παντού έρχονταν η διαβεβαίωση πως «εδώ (στον Δήμο Φαρκαδόνας, δηλαδή) θα είσαι ο πρώτος Βουλευτής! Θέλουμε να βγει κι ένας από ’δω, από τα μέρη μας. Συνδημότης μας…».
Συγχρόνως, κατάφερε να αποσπάσει την υπόσχεση του κ. Μεριβάκη ότι «το αργότερο σε δύο – τρεις μήνες το δίκτυο ύδρευσης της έδρας του Ο.Τ.Α. θα έχει συνδεθεί με τους Γεωργανάδες και τον Κλοκωτό έτσι ώστε να εξαλειφθεί το πρόβλημα που σχετίζεται με τις μεγάλες ποσότητες μαγγανίου στο πόσιμο νερό».

Τέλος ο  Θανάσης Λιούτας επισκέφθηκε την Παναγίτσα όπου έγινε δεκτός από φίλους της περιοχής. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου