Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

Μήνυμα ανανέωσης με Θανάση Λιούτα από τα ορεινά του Δήμου Πύλης


«Από ’δω και πέρα, θα βοηθάμε μόνο νέους ανθρώπους! Όχι τους παλιούς…». Με αυτήν την υπόσχεση – διαβεβαίωση κατηφόρισε από τα ορεινά του Δήμου Πύλης ο υποψήφιος
βουλευτής Τρικάλων της Ν.Δ. Θανάσης Λιούτας, ο οποίος, το απόγευμα της 9ης/1/2015, περιόδευσε σε Άγιο Προκόπιο, Καλογήρους, Βροντερό, Νεραϊδοχώρι, Περτούλι, Ελάτη και Κοτρώνι. 
«Θα σε τιμήσει ο κόσμος. Κάνε έντιμο αγώνα!», έλεγαν οι πολίτες στον κ. Λιούτα, δείχνοντας ξεκάθαρα ποια θα είναι η «πρώτη επιλογή» τους στη ψηφοδόχο της 25ης Ιανουαρίου.
Η συζήτηση με τους καταστηματάρχες του Νεραϊδοχωρίου, του Περτουλίου και της Ελάτης εστράφη γύρω από την τουριστική κίνηση της λήξασας εορταστικής περιόδου. «Δουλέψαμε, αλλά ο τζίρος ήταν ίσα - ίσα για να βγουν οι υποχρεώσεις. Δεν είμαστε πλεονέκτες, μα, τουλάχιστον, να βγαίνει το μεροκάματο…», είπαν, σχεδόν, στην πλειονότητά τους.  Απέναντί τους, βεβαίως, είχαν έναν άνθρωπο, ο οποίος είναι και αυτός άνθρωπος της αγοράς. Γνωρίζει τα προβλήματά της και αντιμετωπίζει τις ίδιες προκλήσεις. Άλλωστε, ως γραμματέας του Επιμελητηρίου Τρικάλων γι’ αυτά αγωνίζεται.
Στην περιοχή ο κ. Λιούτας, μεταξύ άλλων συνάντησε τον αντιδήμαρχο Τουρισμού – Παιδείας – Υγείας Στέφανο Καλαμαρά, τον πρόεδρο του “Ξένιος Ζευς Γεώργιο Κωτούλα και τοπικά στελέχη της Ν.Δ.

Στο Κοτρώνι, πολλοί παραγωγοί αιγοπροβείου γάλακτος αναφέρθηκαν στα προβλήματα που προκύπτουν εξαιτίας των κλιματολογικών συνθηκών που επικρατούν. Το παράπονό τους είναι ότι δεν υπάρχουν νέοι άνθρωποι για να πάρουν την “σκυτάλη”. Έχουν, όμως, κι ένα αίτημα: καλύτερη παρακολούθηση των ζώων από τις αρμόδιες Υπηρεσίες του Νομού. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου