Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

Μεγάλες συγκεντρώσεις για τον Υπουργό...σε Γριζάνο και Ζάρκο


Ο Υπουργός Ανάπτυξης μίλησε για τις προοπτικές της ελληνικής γεωργίας και τις καλύτερες μέρες που έρχονται, χθες το απόγευμα σε Γριζάνο και Ζάρκο.

Ο Υπουργός στην ομιλία του αναφέρθηκε στις ουσιαστικές μεταρρυθμίσεις που έχουν πραγματοποιηθεί τη τελευταία τριετία και στάθηκε στο δίχτυ προστασίας που απλώνει πάνω από αγρότες και κτηνοτρόφους η Κυβέρνηση της Ν.Δ.
Ο κ. Σκρέκας  μίλησε για τα έργα που έγιναν στην περιοχή και αυτά που ο ίδιος προώθησε στο δίμηνο της παραμονής του στο Υπουργείο Ανάπτυξης, ενώ δεσμεύτηκε στον κόσμο της περιοχής να συνεχίσει με το ίδιο πάθος την στήριξη του τόπου και μετά τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.
«Το κλίμα έχει ήδη αλλάξει» είπε ζητώντας απ’ όλους να δώσουν τον αγώνα μέχρι την τελευταία στιγμή και να μην πάει καμία ψήφος χαμένη την ερχόμενη Κυριακή.
Αναφέρθηκε στο μεταρρυθμιστικό έργο της Κυβέρνησης και στη μεγάλη προσπάθεια που καταβλήθηκε τα τελευταία χρόνια «και η οποία μας βγάζει εκ τους ασφαλούς από την κρίση. Μην κάνουμε τώρα πισωγύρισμα. Μην παίξουμε την Ελλάδα στα ζάρια...».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου