Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

«Πάμε βήμα βήμα...οι μεταγραφές έγιναν για να είναι δυνατή η ομάδα»


Προσγειωμένοι παραμένουν στη Φαρκαδόνα μετά την νίκη επί της ΑΕΤ και το άνοιγμα της ψαλίδας στους 11 βαθμούς. Συμμερίζεται την άποψη του Τάκη Ρούσσα ότι οι
μεταγραφές που έγιναν και γίνονται είναι… μεταγραφές μπαράζ ο Τάσος Φραγκούλης;
Ο γενικός γραμματέας της ΑΕΦ μίλησε στο goaltrikala.gr και τόνισε σχετικά: «Κάνουμε μεταγραφές για να είναι δυνατή ομάδα. Έγιναν τα πάντα σε απόλυτη συνεννόηση διοίκησης και προπονητή. Ξέραμε τις ανάγκες της ομάδας και για αυτό κινηθήκαμε γρήγορα καλύπτοντας με τον καλύτερο τρόπο τα θέλω του κ. Ρούσσα και τις ανάγκες της ομάδας».
Για το αν έχει κριθεί κάτι:
«Σίγουρα όχι. Δεν κάνουμε βαρύγδουπες δηλώσεις. Πάμε βήμα βήμα. Έχουμε πλέον στην πίσω άκρη του μυαλού μας ότι μπορεί να είμαστε αυτοί που θα κατακτήσουμε στο πρωτάθλημα και να παίξουμε στα μπαράζ αλλά θα πρέπει να τελειώσει πρώτα το πρωτάθλημα με το καλό. Αν είμαστε πρωταθλητές θα κοιτάξουμε στην συνέχεια να κάνουμε την προσπάθεια μας στα μπαράζ. «.
Στο ερώτημα αν υπάρχει ικανοποίηση για την έως τώρα πορεία αλλά και την μεταγραφική ενίσχυση ο παράγοντας της ΑΕΦ: «Στόχος μας ήταν να είμαστε στην πρώτη 3αδα. Είμαστε πρώτοι , έχοντας μάλιστα και μια καλή διαφορά και είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από το ποδοσφαιρικό τμήμα. Η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν αυτοσκοπός η άνοδος και άπαντες τα πηγαίνουν καλύτερα των προσδοκιών».
Τέλος ο γενικός γραμματέας της Φαρκαδόνας δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο περαιτέρω ενίσχυσης αν βρεθεί κάτι το εξαιρετικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου