Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

Σκούπρας...ο άνθρωπος που έμαθε στους Λαρισαίους την φωτογραφία


Ζούμε στην εποχή που ο καθένας μας έχει μια φωτογραφική μηχανή στο σπίτι του ή καλύτερα ένα κινητό τελευταίας τεχνολογίας με μεγάλης ευκρίνειας κάμερα, προκειμένου
να αποθανατίζουμε εμείς και οι φίλοι μας τις ωραιότερες στιγμές της ζωής μας. Όμως όταν αυτές είναι εκτός από όμορφες και σημαντικές, εκεί αναθέτουμε την δουλειά στους καλύτερους, στους επαγγελματίες του χώρου. Ένας από αυτούς είναι και ο Αχιλλέας Σκούπρας, ο ιδιοκτήτης των φωτογραφείον FOTOZOOM που εδρεύουν στη Λάρισα!

Ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα στο χωριό του το Ζάρκο το 1984 σε ένα μικρό χώρο, μόλις με τα απαραίτητα της εποχής σύνεργα. Το 1985 το φωτογραφείο αναβαθμίζεται και μετακομίζει στη γειτονική Φαρκαδόνα, εκεί που πλέον το όνομα Σκούπρας συνδέεται με όλα τα μυστήρια(γάμους-βαπτίσεις) της περιοχής. Το 1993 γίνεται το τελευταίο και μεγαλύτερο βήμα. Ο Σκούπρας ανοίγει το πρώτο του φωτογραφείο στη Λάρισα και η νέα επωνυμία πλέον "FOTOZOOM" ταξιδεύει από στόμα σε στόμα μέχρι και σήμερα σε ολόκληρη τη Θεσσαλία. Όμως αξίζει να τονισθεί πως η πορεία των τελευταίων ετών έχει ακόμη μία υπογραφή, αυτή του υιού του Δημήτρη, αυτό άλλωστε το δείχνουν εκτός από τις προσωπικές δουλειές και τα βραβεία φωτογραφίας που έχει κερδίσει άξια, ο ίδιος. 

Ψηφιακές εκτυπώσεις υψηλής ακρίβειας, σε οποιοδήποτε μέγεθος, σε παζλ, αφίσες, κούπες, καμβάδες, άλμπουμ χειροποίητα και σε απίστευτα σχέδια και φυσικά παραμυθένιοι γάμοι και βαφτίσια αποτυπωμένα στο χαρτί ή σε ψηφιακή μορφή, με τον καλύτερο τρόπο, με τα καλύτερα χρώματα αποτελούν μερικές από τις αιτίες που όταν η Λαρισαίοι λένε φωτογραφία...εννοούν το FOTOZOOM .

Κατάστημα: Κεντρική πλατεία Λάρισας 
Κύπρου 86'  τλ. 2410253700

Σύγχρονο εργαστήριο: Γιάννουλη Λάρισας
τλ. 2410591465 & mail: FZfotozoom@gmail.gr


Δείτε ένα μικρό δείγμα από τις τελευταίες δουλειές:



















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου