Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

Ραγισμένες καρδιές,ανεξίτηλες μνήμες και δάκρυα πόνου στο Λύκειο Φαρκαδόνας


Οι τωρινοί μαθητές του Λυκείου Φαρκαδόνας, δεν ξέχασαν όπως κανένας μας άλλωστε τους 7 αδικοχαμένους μαθητές
του Λυκείου Φαρκαδόνας που πριν από 11 ολόκληρα χρόνια έφυγαν από κοντά μας, σκορπώντας ανείπωτο πόνο και οργή σε ολόκληρη την χώρα. Χθες Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου συγκεντρώθηκαν όλοι μαζί στο μνημείο των 7 ψυχών που βρίσκεται έξω ακριβώς από το κτίριο του Λυκείου, άφησαν 7 λευκά τριαντάφυλλα, σχημάτισαν το νούμερο έντεκα από λευκά κεριά και διάβασαν το παρακάτω κείμενο που γράφτηκε από τους ίδιους ως ελάχιστος φόρος τιμής σε αυτά τα αγγελούδια που μας βλέπουν σήμερα από ψηλά.

ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ

27/09/2004 – 27/09/2015

11 ΧΡΟΝΙΑ…11 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΩΛΕΙΑΣ…ΜΝΗΜΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ”ΓΙΑΤΙ΄’?

ΗΤΑΝ ΠΡΩΙ ΤΗΣ 27ΗΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2004.ΕΚΕΙΝΗ Η ΜΑΥΡΗ ΜΕΡΑ.Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΥΝΝΕΦΙΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΟΥΝΤΟΣ ΕΔΕΙΧΝΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥ ΣΗΜΑΔΙΑ…

ΩΡΑ 9 ΚΑΙ 10 .ΧΑΜΟΓΕΛΑ, ΓΕΛΙΑ, ΠΕΙΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΤΑΞΙΔΙ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ.

ΩΡΑ 10 ΠΑΡΑ 10 ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΠΑΓΩΝΕΙ ΣΤΑ ΧΕΙΛΗ ΟΛΩΝ ,ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ,ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΓΥΡΙΣΜΟ ΓΙΑ ΕΦΤΑ ΨΥΧΕΣ…ΕΦΤΑ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ ΜΑΣ…ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ ,ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ.

ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΠΑΝΙΚΟΣ ,ΠΑΝΤΟΥ ΣΥΝΤΡΙΜΜΙΑ , ΦΩΝΕΣ, ΚΛΑΜΑΤΑ, ΑΙΜΑΤΑ. ΟΛΟΙ ΠΑΓΩΜΕΝΟΙ…ΜΗΝ ΜΠΟΡΩΝΤΑΣ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΙ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΕΙ,ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΕΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ. Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΙΧΕ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΗΔΗ.Η ΜΟΙΡΑ ΕΠΑΙΞΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΑΣΧΗΜΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ.

ΠΕΤΑΛΟ ΤΟΥ ΜΑΛΙΑΚΟΥ…Ο ΤΟΠΟΣ ΤΟΥ ΔΥΣΤΗΧΗΜΑΤΟΣ…

ΚΑΤΑΦΘΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ.ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΟΒΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΛΙΑ ΟΛΩΝ :‘’ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΕΚΡΟΙ’’!!

ΒΟΥΒΟΣ ΠΟΝΟΣ…ΝΕΚΡΙΚΗ ΣΙΓΗ…ΚΑΙ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΑΠΑΡΙΘΜΟΥΝΤΑΙ…

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥΛΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ, ΛΙΤΣΙΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ,ΜΠΟΥΡΑΖΕΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΤΕΛΛΙΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ, ΣΑΡΑΦΗ ΕΥΓΕΝΙΑ, ΚΑΛΥΒΑ ΣΤΕΦΑΝΙΑ,ΚΑΜΑΤΣΕΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ.

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΕΝΘΕΙ. ΜΙΑ ΜΑΥΡΗ ΜΕΡΑ.ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΣΟΚΑΡΙΣΜΕΝΟΙ,ΑΜΙΛΗΤΟΙ ΚΑΙ ΣΚΕΠΤΙΚΟΙ…

ΟΝΕΙΡΑ ΧΑΜΕΝΑ…ΟΝΕΙΡΑ ΑΝΕΚΠΛΗΡΩΤΑ…ΟΝΕΙΡΑ ΓΕΜΑΤΑ ΖΩΗ

ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΡΗΓΟΡΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΜΑΝΑ, ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ,ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ?ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ???

ΠΟΙΟΣ? ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ. Ο ΠΟΝΟΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΛΕΝΕ .Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ.ΝΑΙ ..ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΞΩ ,ΤΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ,ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΣ …ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΝΑ….ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ,ΤΟ ΣΠΛΑΧΝΟ ΤΗΣ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.

Ο ΘΕΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ. ΜΑΣ ΒΟΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΓΑΠΟΥΝ.... ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΑΓΓΕΛΟΙ.....

ΖΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ .ΕΚΕΙ ΑΝΗΚΟΥΝ…

ΠΑΡ 'ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΓ ΩΔΙΑ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ ΤΟ 2003 ΣΤΟ ΠΕΤΑΛΟ ΤΟΥ ΜΑΛΛΙΑΚΟΥ ΕΝΑΜΙΣΙ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ.ΠΟΣΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΑΙΜΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΟΡΤΑΣΕΙ Ο ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ ΕΝΟΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ, ΕΠΙ ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ, ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΕΚΑΤΟ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΡΟΜΟΥ Ή ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΕΣ ΝΗΣΙΔΕΣ, ΣΕ ΑΛΛΑ ΠΕΝΗΝΤΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΣΗΜΕΙΩΝ ΤΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ…?

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ ΑΔΙΚΑ ΨΥΧΕΣ?ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ?ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΑΡΚΕΤΟ ΑΙΜΑ ΕΧΕΙ ΧΥΘΕΙ ΠΙΑ?

ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ..ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΑΦΑΙΡΕΙ ΑΔΙΚΑ ΤΟΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ ΑΘΩΕΣ ΖΩΕΣ.Η ΚΑΚΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΙ Η ΑΜΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΥΘΥΝΗΣ. Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΟΔΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΠΟΥ ΠΡΩΤΕΥΕΙ.Η ΕΝΔΕΙΞΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΝΑ ΓΕΜΑΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΗ.Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΤΡΟΧΑΙΩΝ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑΤΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΥΣ “ΜΕΓΑΛΟΥΣ” ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

ΑΣ ΠΑΡΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΟΔΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΑ ΘΥΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ.

ΠΑΡ'ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΕΝ ΑΠΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΕΣΙΟΥΡΓΟ ΑΙΤΙΑ ΤΩΝ ΔΥΣΤΗΧΗΜΑΤΩΝ. ΑΠΡΟΣΕΞΙΑ, ΜΕΘΗ, ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Η ΒΙΑΣΥΝΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΕΠΙΠΟΛΑΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΤΟΥ ΡΥΘΜΟΥ ΖΩΗΣ ΒΛΑΠΤΟΥΝ ΕΜΑΣ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΥΘΕΙ ΑΛΛΟ ΑΙΜΑ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ.

ΑΡΚΕΤΟΣ ΠΟΝΟΣ.ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΠΙΑ!!

Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΙ ΘΥΜΗΣΗΣ.ΕΙΝΑΙ ΗΜΕΡΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ ΜΑΣ. ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ.

ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ… ΑΠΟΣΤΟΛΗ,ΕΒΕΛΥΝ,ΧΡΗΣΤΟ,ΚΑΤΕΡΙΝΑ,ΚΩΣΤΑ,ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΗ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ!!

ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΤΕΙΣ..!ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ... ΟΣΟ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ ΘΑ ΜΕΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ.

1 σχόλιο:

  1. ΔΑΝΕΙΑ LENDINGTREE® INC.


    Έχετε επιδοθεί πού να λάβετε δάνεια, απορρίφθηκαν από τράπεζες και τώρα απογοητευθήκατε από πού να πάρετε δάνειο. Το LENDINGTREE θα σας δώσει το δάνειο που περιμένετε. επικοινωνήστε μαζί μας στο lendingtreegroupinc@gmail.com.

    Ένα δάνειο για την αποπληρωμή του χρέους σας εύκολα;
    Ένα δάνειο για να ξεκινήσετε το είδος της επιχείρησης που θέλετε να κάνετε;
    Ένα δάνειο για εκπαιδευτικούς σκοπούς;
    Δάνειο για αγορά διαμερίσματος;

    Μην ψάχνετε άλλο, το LENDING TREE INC προσφέρει δάνεια
    Δεν υπάρχουν κρυφές πληρωμές από 1.000 έως 20.000.000 EUR / USD / POUNDS
    Σε πολύ χαμηλό επιτόκιο 3%
    Δημιουργήσαμε ένα δίκτυο δανεισμού και
    οικονομική βοήθεια σε πελάτες παγκοσμίως.

    Προσπαθούμε να διατηρήσουμε το επίπεδο αριστείας μας Προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας ανά πάσα στιγμή της ημέρας.
    Δίνουμε ένα δάνειο σε όσους χρειάζονται οικονομική βοήθεια από το 1 έως το
    20 χρόνια

    Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν επίσης

    . πραγματική χρηματοδότηση
    . επενδυτής ακινήτων
    . δάνεια κατασκευής
    . δάνεια εκκίνησης επιχειρήσεων
    . στεγαστικά δάνεια
    . Καταναλωτική πίστωση,
    . Δάνεια FHA
    . προσωπικά δάνεια
    . δάνεια αυτοκινήτων
    Εάν χρειάζεστε δάνειο ή οικονομική βοήθεια επικοινωνήστε μαζί μας μέσω

    email: lendingtreegroupinc@gmail.com

    email: lending-tree@outlook.com

    Ζεστή σκέψη

    ELIZABETH WALTER

    LENDINGTREE INC®

    ΑπάντησηΔιαγραφή