Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015

Έκκληση από τον Μπαγιώτη για να βρεθούν τα «κτήνη» της Οιχαλίας


Με μια ανάρτηση σε προσωπική του σελίδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο αντιδήμαρχος καθαριότητας και πρασίνου κ. Μιχάλης Μπαγιώτης, καταδικάζει την
απάνθρωπη πράξη κάποιων "έξυπνων" στην Οιχαλία να θανατώσουν με φόλες δεκάδες σκυλιά και κάνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να απευθυνθεί στους ανθρώπους του Δήμου. Διαβάστε αναλυτικά το κείμενό του:

"Για πρώτη φορά, θα τοποθετηθώ και θα εκφράσω την γνώμη μου, μέσα από την προσωπική μου σελίδα, για όλα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στα χωριά μας, και συγκεκριμένα στο Δ.Κ. Οιχαλίας.
Η βαναυσότητα και η κτηνώδης ενέργεια, κάποιων συνδημοτών μας απέναντι στα αθώα και απροστάτευτα τετράποδα ζώα, που βρέθηκαν σε διάφορες γειτονιές και δρόμους της Οιχαλίας, θανατωμένα με δολώματα φόλας από κάποιο ισχυρό δηλητήριο, απο ανίδεους ανθρώπους με ελάχιστη την ευαισθητοποίηση που θα έπρεπε να νιώθουν κοιτάζοντας τα πού ψυχορραγούσαν στους δρόμους, μπροστά στα μάτια μεγάλων και μικρών που αναρωτιόταν, ΓΙΑΤΙ και ΠΩΣ...
Η βαρβαρότητα που έδειξαν με την πράξη τους κάποιοι , έχουν κινητοποιήσει πολλούς περισσότερους για να τους βρουν "απέναντι" τους, ώστε να μην υπάρξει ξανά τέτοιο λυπηρό περιστατικό στα χωριά του Δήμου Φαρκαδόνας.
Για το οποίο πρόβλημα υπάρχει είτε θα δημιουργηθεί στα χωριά μας, ο Δήμαρχος Κ. Μεριβάκης, έχει ορίσει υπεύθυνα άτομα, αντιδημάρχους που προσπαθούν να ανταπεξέλθουν στα αιτήματά των πολιτών.
Με αφορμή λοιπόν για όλα τα ανεπίτρεπτα που δημιουργήθηκαν στην περιοχή της Οιχαλίας, και για να μην έχουμε αλλά τέτοια συμβάντα, απευθυνθείτε στον Δήμαρχο Φαρκαδόνας ή στον αρμόδιο αντιδήμαρχο.

Γιατί Όλοι Μαζί Μπορούμε."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου