Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

Ο Καπράλος έδωσε το φιλί της «ζωής» στο Γριζάνο - ΦΩΤΟ


Ματσ ζωής και θανάτου θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το σημερινό παιχνίδι ανάμεσα στο Γριζάνο και τα Σαράγια, καθώς οι γηπεδούχοι ήθελαν πάση θυσία την νίκη για να
"ξεκολλήσουν" από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και οι φιλοξενούμενοι για να "φύγουν" από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού. 
Ισορροπημένο το πρώτο ημίχρονο για τις δύο ομάδες χωρίς αξιόλογες φάσεις, αλλά με γκολ στο 37'ο λεπτό, όταν ο Καπράλος επωφελήθηκε από την λανθασμένη έξοδο του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων και άνοιξε το σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο τα Σαράγια μπήκαν πιο δυνατά, είχαν δοκάρι στο 75'ο λεπτό με μακρινό σουτ και κατάφεραν να ισοφαρίσουν το σκορ στο 80'ο λεπτό παγώνοντας τους δεκάδες φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο του Γριζάνου από πολλά δημοτικά διαμερίσματα της περιοχής μας. Οι παίχτες της Μπάρτσας όμως δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και στο 88'ο λεπτό με ωραίο σουτ του Καπράλου διαμόρφωσαν το τελικό 2-1. Ο σκόρερ των τερμάτων για τους γηπεδούχους αποβλήθηκε λίγα λεπτά αργότερα από τον κ. Κοντίνο με κόκκινη κάρτα, πάνω σε αψιμαχίες με τους αντιπάλους του και αφού είχε δεχθεί νωρίτερα κάρτα για τον πανηγυρισμό του. Πολύ καλή παρουσία είχε και ο Κουκούδας που οργάνωνε τις επιθέσεις των "Καταλανών" της Φαρκαδόνας που σημείωσαν την δεύτερη νίκη τους στο πρωτάθλημα σήμερα.



















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου