Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

Ευχαριστήριο του Δήμου Φαρκαδόνας στον Οδοντιατρικό Σύλλογο Τρικάλων


Εκφράζουμε δημόσια τις ευχαριστίες μας απέναντι στον Οδοντιατρικό Σύλλογο Τρικάλων για την ουσιαστική και πολύτιμη συνδρομή του στη δράση προληπτικής οδοντιατρικής με το «Χαμόγελο του Παιδιού.

Σήμερα που η ανάγκη για ενημέρωση και προληπτική ιατρική στοματικής υγείας είναι μεγαλύτερη από ποτέ, απέδειξε εμπράκτως με την συμμετοχή του το μεγάλο αίσθημα συνεισφοράς προς συνάνθρωπο - και ιδίως για τα παιδιά - που τον διακατέχει.

Ευχαριστούμε θερμά τους οδοντιάτρους Ραπτοτάσιο Χριστόδουλο, Στάμο Αθανάσιο, Μοσχίδη Νικόλαο, Βελουδένια Σακελλαρίου, Σαχλεάνου Σμαράντα, Σίμο Χαράλαμπο, Νινίκα Αικατερίνη Κατσάνος Μιχαήλ-Γεώργιο και Γιώργο Μπάκο που στελέχωσαν την κινητή μονάδα, πραγματοποιώντας ελέγχους σε μαθητές 688 μαθητές των δημοτικών σχολείων και νηπιαγωγείων σε Φαρκαδόνα, Οιχαλία, Διάσελο, Κρήνη, Πετρωτό, Γριζάνο, Ταξιάρχες, Σερβωτά, Νομή, Πετρόπορο και Ζάρκο που επισκέφτηκε η κινητή μονάδα.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον προσδοκούμε στη συνέχιση της συνεργασίας μας μαζί του, μέσα από κοινές δράσεις και πρωτοβουλίες προς όφελος των πολιτών.

Ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο Φαρκαδόνας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου