Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2015

Τα κορίτσια του Ασκληπιού επισκέφθηκαν τα Πρατήρια "Μπότη"


Κοντά στο μεγάλο χορηγό της ομάδας βρέθηκαν οι γυναίκες του Ασκληπιού. Καταφέρνοντας να ΄κλέψουν¨ λίγο χρόνο απ΄ τις προπονήσεις επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις της Εταιρείας ΄Μπότης και ΣΙΑ ΟΕ¨ πρατήριο υγρών καυσίμων που βρίσκετε στον Περιφερειακό Τρικάλων-Ιωαννίνων.

Τα μέλη της ομάδας ξεναγήθηκαν από τους ιδιοκτήτες στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της εταιρείας που περιλαμβάνει, πρατήριο υγρών καυσίμων της ¨CYCLON¨ και αέριου της ¨CORAL¨ . Στο χώρο της επιχείρησης λειτουργεί τμήμα λιπαντικών και αξεσουάρ για ότι έχει σχέση με το αυτοκίνητο, καθώς επίσης και ειδών κήπου και ανταλλακτικών αγροτικών μηχανημάτων. Επίσης στο χώρο λειτουργεί και το café alldayVENTOόπου κάποιος μπορεί να απολαύσει τον καφέ του.

Η επίσκεψη αυτή εκ μέρους της ομάδας ήταν το λιγότερο που θα μπορούσε να κάνει ευχαριστώντας μ΄αυτό τον τρόπο την εταιρεία και ιδιαίτερα τους ιδιοκτήτες για την πολύτιμη βοήθεια προς τον Σύλλογο. Η μεγάλη προσφορά της εταιρείας στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε αναδεικνύει την μεγάλη αγάπη των ιδιοκτητών προς τον αθλητισμό και νεολαία αλλά και γενικότερα την κοινωνική της προσφορά προς πόλη των Τρικάλων και όχι μόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου