Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016

Όταν το τοπικό ποδόσφαιρο...διδάσκει πολιτισμό!


Έχουμε συνηθίσει να συνδέουμε τα τοπικά ντέρμπι ποδοσφαίρου ανά την Ελλάδα, με αψιμαχίες, εντάσεις, "γαλλικά" ακόμα και ξυλοδαρμούς. Δεν είναι λίγα τα περιστατικά
που όλοι έχουμε δει, ιδιαίτερα όταν οι ομάδες προέρχονται και από γειτονικά χωριά. Χθες λοιπόν αν αναλογιστεί κανείς ότι διεξήχθη το μεγαλύτερο(λόγω ποδοσφαιρικής δυναμικής) ντέρμπι του Δήμου Φαρκαδόνας και δεν υπήρξε το παραμικρό από τα παραπάνω, την ώρα που τον αγώνα τον παρακολουθούσαν και εκατοντάδες φίλοι του ποδοσφαίρου...μόνο αισιοδοξία για την συνέχεια μας γεμίζει. Και επειδή λένε πως τους φιλάθλους δεν μπορείς να τους ελέγξεις, τότε τα συγχαρητήρια ίσως πρέπει να πάνε μετά από τους πρωταγωνιστές του αγώνα(ποδοσφαιριστές και διαιτητές) στις διοικήσεις των δύο ομάδων που αφήνουν το στίγμα τους, στους συλλόγους της περιοχής μας. Ήδη οι φιλοξενούμενοι δημοσιοποίησαν ευχαριστήριο μήνυμα προς την γηπεδούχο διοίκηση για την φιλοξενία της χθεσινής αναμέτρησης, δείχνοντας πως αντίπαλοι δεν θα είναι ποτέ...απλά για 90' θα υποστηρίζουν διαφορετική εστία.

Η ανακοίνωση:
"Η διοίκηση του Α.Ο.Διγενή αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει την Διοίκηση του Α.Ο.Γριζάνου για την άψογη φιλοξενία και της εύχεται καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου