Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

Το παράπονο του Μπαγιώτη για τους «κολοτούμπες»


Στον τρικαλινό ραδιοφωνικό σταθμό "Ζυγός" παρενέβη σήμερα το πρωί ο αντιδήμαρχος καθαριότητας και φωτισμού του Δήμου Φαρκαδόνας κ. Μιχάλης Μπαγιώτης, προκειμένου να σχολιάσει την χθεσινή μεγάλη νίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη στις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας. Ο κ. Μπαγιώτης παρότι εμφανίστηκε χαρούμενος για την νίκη του Κυριάκου και αισιόδοξος για το μέλλον του κόμματος και της χώρας, εξέφρασε και μία πίκρα λέγοντας: "Στον πρώτο γύρω ψάχναμε μαζί με τον Γιάννη Αναγνώστου να βρούμε αντιπροσώπους σε όλο το Νομό Τρικάλων και δεν μπορούσαμε, δώσαμε τον αγώνα μόνοι μας, ενώ την δεύτερη Κυριακή εμφανίστηκαν αρκετοί. Με ενοχλεί που μερικοί προσπαθούν να φανούν στις πλάτες των απλών Νεοδημοκρατών, γιατί όλοι έτρεξαν, δεν χρειάζεται να βγαίνουν σήμερα και να λένε ότι έκαναν αυτοί την διαφορά, είχαν γραφεία, δύναμη και αρκετό πολιτικό μηχανισμό με το μέρος τους και δεν έκαναν τίποτα." 
Όνομα μπορεί να μην είπε ο κ. Μπαγιώτης αλλά μάλλον οι γαλάζιοι του νομού μας κατάλαβαν και με το παραπάνω...για ποιον χτυπάει η καμπάνα!
Τέλος σε ερώτηση του κ. Αργυρούση τόνισε πως και ο Δήμαρχος Φαρκαδόνας κ. Θανάσης Μεριβάκης ήταν υποστηρικτής του Κυριάκου, αλλά λόγο της θέσης του δεν είχε τοποθετηθεί δημοσίως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου