Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

Ο «Άγιος» Ντάλλας της ΑΕΦ και η ατυχία του Διγενή - Ημιτ. Κυπέλλου


Φαρκαδόνα-Φήκη

Έπειτα από ένα συναρπαστικό ματς στη Φαρκαδόνα που κρίθηκε στα πέναλτι, η ΑΕΦ πήρε την πρόκριση για τον τελικό του κυπέλλου της ΕΠΣΤ, κερδίζοντας την Φήκη με 4-3 στα πέναλτι ενώ οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 1-1 στην κανονική διάρκεια.
Οι Φηκιώτες παρουσιάστηκαν καλά διαβασμένοι στον αγωνιστικό χώρο, εμποδίζοντας την ΑΕφ να δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες μπροστά απο τα καρέ του Ντόβα ενώ προηγήθηκαν με ένα συρτό σουτ του Α. Τεντολούρη στο 27ο λεπτό.
Η Φαρκαδόνα ουσιαστικά έδειξε να ανακάμπτει στην επανάληψη όταν και άγγιξε το γκολ μετά από κόρνερ του Ψύρρα ενώ αμέσως μετά εκμεταλλεύτηκε μια αδράνεια της άμυνας της Φήκης και ύστερα από σέντρα του Γιώτα και κεφαλιά του Ετοφ ισοφάρισε σε 1-1 στο 74ο λεπτό.
Απο εκείνο το σημείο και μετά… το παιχνίδι στη συνέχεια είχε συγκλονιστική εξέλιξη με τις δύο ομάδες να χάνουν μοναδικές ευκαιρίες για να «καθαρίσουν» το παιχνίδι χωρίς όμως να καταφέρουν να πετύχουν το νικητήριο γκολ. Ειδικά η Φήκη έχασε μοναδική ευκαιρία με τον Ιωάννου στο 90′ που απέναντι από τον Ντάλλα… καθυστέρησε να πλασάρει. Μοιραία το ματς πήρε στην παράταση με την ΑΕΦ να έχει δοκάρι στο 102 με τον Ετοφ και τον Τσικρικά για τη Φήκη να χάνει απίστευτη ευκαιρία στο 120’ όταν απέναντι από τον Ντάλλα, πλάσαρε άουτ.
Μοιραία το ματς έφτασε ως τα πέναλτι με τους γηπεδούχους να χρωστούν την πρόκριση στον τερματοφύλακα Ντάλλα που έπιασε το χτύπημα του Τσικρικά.

ΑΕΦ: Ντάλλας, Κωστακιώτης, Γκαντιάς, Κουμπούρας, Φορτούνης, Γιώτας, Ψύρρας, Δημητρόφ, Διβανές, Ρεντζιλάς, Μηνάς
Φήκη: Ντόβας, Τσερέπης, Γούτσιος, Στεφόπουλος, Γεωργάκης, Παπαευθυμίου, Μπαλτιμάς, Ιωάννου, Τσικρικάς, Τεντολούρης Δ., Τεντολούρης Απ.


Διγενής Νεοχωρίου-Ελευθεροχώρι
Για πρώτη φορά στην ιστορία του, το Ελευθεροχώρι θα βρεθεί στον τελικό του κυπέλλου της ΕΠΣΤ. Οι Μαύροι Αετοί πέρασαν νικηφόρα από το Νεοχώρι , κερδίζοντας στα πέναλτι τον Διγενή με σκορ 5-4 (σ.σ 1-1 η κανονική διάρκεια του αγώνα). Το Ελευθεροχώρι προηγήθηκε στο 77΄όταν ο Τσιγάρας έπειτα από μια τρελή κούρσα νίκησε τον Ζαφείρη με υποδειγματικό πλασέ. Ο Διγενής δεν παράτησε το ματς και στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Γόρδιος νίκησε τον Κλιάκο για το 1-1. Οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην παράταση και εκεί ο Κλιάκος αναδείχθηκε ο μεγάλος πρωταγωνιστής, ενώ το Νεοχώρι για δεύτερη χρονιά δεν κατάφερε να περάσει στον τελικό...

ΠΗΓΗ:goaltrikala.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου