Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

Λύση συνεργασίας με Τέγο-Ευαγγέλου-Βασιλάκο στη Φαρκαδόνα


Η Διοίκηση της Α.Ε. Φαρκαδόνας ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με το έως τώρα προπονητικό team της ομάδας. Τον προπονητή ποδοσφαίρου κ. Τέγο Αθανάσιο, τον βοηθό προπονητή κ. Ευαγγέλου Σπύρο, και τον προπονητή τερματοφυλάκων κ. Βασιλάκο Φώτιο.

Θάνο, Σπύρο, και Φώτη, αποδείξατε στο μικρό χρονικό διάστημα που προσφέρατε τις υπηρεσίες σας στην ομάδα ότι εκτός από πολύ καλοί προπονητές είστε και αδαμάντινοι χαρακτήρες και παρόλο τις αντιξοότητες, τις καθημερινές δυσκολίες, και τα μεγάλα προβλήματα που είχε και έχει η ομάδα καταφέρατε να δείξετε έργο και να έρθουν αποτελέσματα ιστορικά για την ομάδα της Φαρκαδόνας και για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του Νομού (π.χ. ισοπαλία στην ιστορική ομάδα της Νίκης Βόλου με σκορ 2-2).

Παρόλα αυτά ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για τη λύση της συνεργασίας μας. Δυστυχώς, η πίεση των καθημερινών προβλημάτων και δυσκολιών που συνεχίζουν να υφίστανται στην ομάδα και η καθαρή και επαγγελματική δική σας στάση δεν μπορούν να συμβαδίσουν πλέον μαζί. Σας ευχαριστούμε και ευχόμαστε ότι καλύτερο στην προπονητική σας καριέρα γιατί πραγματικά το αξίζετε.

Με εκτίμηση,

Δ.Σ. ΑΕ Φαρκαδόνας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου