Τετάρτη 27 Ιουλίου 2016

Οι Ζαρκινοί που θα κοσμούν...Α',Β' και Γ' Εθνική!


Έχουμε ακούσει αρκετές φορές να λέγεται και το έχουμε γράψει και εμείς άλλωστε ότι "οι Ζαρκινοί είναι παντού". Ακόμη μία επιβεβαίωση αυτής της φράσης είναι οι μεγάλες
ποδοσφαιρικές κατηγορίες της χώρας μας, που κάθε μια από αυτές έχει και έναν δικό μας άνθρωπο. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν από την Super League, εκεί όπου ο Θοδωρής Σκύφτας γνωστός και ως Τέο, ανέλαβε πριν λίγους μήνες χρέη βοηθού προπονητή στην ιστορική ομάδα της Λιβαδειάς. Από τον Ηρακλή Ζάρκου και το τοπικό πρωτάθλημα της Λάρισας, στα μεγάλα σαλόνια της Α' Εθνικής. Αν μη τι άλλο μεγάλη πρόκληση!
Συνεχίζουμε με τον νεαρό Θάνο Αδαμόπουλο. Το δεξί χέρι του Αλέξη Κούγια στην ιστορική ΑΕΛ που επιστρέφει δυναμικά...εκεί που ανήκει εδώ και χρόνια. Ο Αδαμόπουλος θα συνεχίσει και φέτος να είναι υπεύθυνος του οικονομικού τμήματος των βυσσινί, θέση άκρως απαιτητική και δύσκολη για τον οποιοδήποτε!
Αφού τελειώσαμε με την Α' Εθνική ήρθε η ώρα να πάμε στα σαλόνια της Β' ή αλλιώς της Football League. Εντυπωσιακές μεταγραφές από τον ΑΟ Τρίκαλα που έχει σαν στόχο την άνοδο και αυτός στην μεγάλη "Εθνική", με βοηθό προπονητή για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τον Θανάση Μπάρδα, οι Τρικαλινοί στηρίζουν πολλά πάνω στον έμπειρο Ζαρκινό προπονητή και δηλώνουν έτοιμοι για μεγάλα πράγματα.
Τέλος, η επιστροφή του Απόλλων Λάρισας στις μεγάλες κατηγορίες, είχε και την επιστροφή στα αθλητικά δρώμενα του Γιώργου Λιότσιου. Καθήκοντα γενικού αρχηγού σε μια ομάδα που έχει ήδη κλέψει την παράσταση στο μεταγραφικό "παζάρι"και αισιοδοξία για μεγάλα πράγματα από τον Ζαρκινό επιχειρηματία. Ας μην ξεχνάμε άλλωστε πως ο Λιότσιος δεν θα είναι ο μόνος Ζαρκινός στους μπλε καθώς εκεί θα αγωνίζεται φέτος και ο Πέτρος Διβανές, γνωστός στο ευρύ ποδοσφαιρικό κοινό ολόκληρης της Θεσσαλίας! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου