Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

Δυνατό πέρασμα του Θανάση Λιούτα και στα χωριά της Καλαμπάκας


Εννέα χωριά του Δήμου Καλαμπάκας επισκέφθηκε το απόγευμα της 11ης/1/2015 ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. Θανάσης Λιούτας. Έτυχε θερμής υποδοχής εκ μέρους των
κατοίκων, κάτι που επιβεβαιώνει την επικρατούσα άποψη ότι το κυβερνών κόμμα ανακτά το χαμένο έδαφος και βαδίζει προς μια νέα εκλογική νίκη. Ο κ. Λιούτας άκουσε αιτήματα και παράπονα, απάντησε σε απορίες - ερωτήσεις και εξήγησε τις θέσεις της Παράταξης. «Σε σένα αξίζει να δώσουμε την ψήφο μας!», του είπαν στη Βλαχάβα, «Να παραμείνεις λαϊκός, όταν γίνεις ένας απ’ τους “300”», τον… συμβούλεψαν στο Καστράκι, «Θα σε βοηθήσουμε…», ήταν η υπόσχεση που του έδωσαν στην Κρύα Βρύση, «Καλή κομματική & προσωπική επιτυχία» του ευχήθηκαν στην Διάβα, «Να κάνεις καλά πράγματα και να παίρνεις σωστές αποφάσεις ως κοινοβουλευτικός»  η επιθυμία των ψηφοφόρων του Βυτουμά, «Στις 25 του Γενάρη θα ψηφίσουμε αγροτόπαιδο και άξιο παλικάρι», το… σύνθημα που άκουσε σε Σαρακίνα, Περιστέρα και Θεόπετρα, ενώ στη Βασιλική, τελευταίο σταθμό της περιοδείας του, τον υποδέχθηκαν με τη φράση «Καλώς τον Βουλευτή μας!». Τον κ. Λιούτα συνόδευε ο πρόεδρος της Τοπικής Επιτροπής Καλαμπάκας της Ν.Δ. Γεώργιος Ντίνος. Στην Κρύα Βρύση είχε τετ α τετ με τον αντιδήμαρχο Οικονομικών Χρήστο Παπαγεωργίου κι, αργότερα, στην Διάβα με τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Αθανάσιο Κύρο. 
Συνομιλώντας με τον επικεφαλής του Εξωραϊστικού και Εκπολιτιστικού Συλλόγου Θεόπετρας Δημήτριο Παπακώστα, έγινε κοινωνός της αγωνίας των πολιτών, οι οποίοι διαβιούν εκεί, για την «ανεξήγητη καθυστέρηση» που παρατηρείται στην λειτουργία του Μουσείου και του συστεγαζόμενου Κέντρου Ιστορίας & Τεκμηρίωσης, που θα έπρεπε να είχε ανοίξει τις πύλες του ήδη από τον περασμένο Σεπτέμβριο. 
Ο κ. Λιούτας πρότεινε, σε συνεργασία με το Υπουργείο Πολιτισμού, «να βρεθεί μια φόρμουλα έτσι ώστε να το ανοίξουν και να το λειτουργήσουν οι τοπικοί φορείς. Είναι κρίμα κι άδικο», σημείωσε, «να χάνονται προσθετικά οφέλη για την ευρύτερη περιοχή και το Νομό».







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου