Σάββατο, 10 Ιανουαρίου 2015

Μια μεγάλη αγκαλιά για τον Θανάση Λιούτα στο Δήμο Φαρκαδόνας


"Θα αδράξουμε την ευκαιρία και αυτή τη φορά θα στείλουμε στη Βουλή έναν δικό μας άνθρωπο: στις 25 Ιανουαρίου ψηφίζουμε τον συνδημότη μας Θανάση Λιούτα!". Είναι το
κοινό μήνυμα που έστειλαν οι πολίτες του Δήμου Φαρκαδόνας, οι οποίοι επεφύλαξαν αποθεωτική υποδοχή στον υποψήφιο βουλευτή Τρικάλων της Ν.Δ.
Η περιοδεία άρχισε από την έδρα του Ο.Τ.Α., τη Φαρκαδόνα. Εκεί, ο Θ. Λιούτας, συνοδευόμενος από τον δήμαρχο Αθ. Μεριβάκη -ο οποίος "έβγαλε" μαζί του όλο το πρωινό πρόγραμμα-, καθώς και δημοτικούς συμβούλους της περιοχής, περιόδευσε στην λαϊκή αγορά.
Ο κ. Λιούτας δεν… προλάβαινε να σφίγγει χέρια, ενώ χαιρετήθηκε και φωτογραφήθηκε με δύο αντιδημάρχους, τους Κώστα Κοσμά και Γιώργο Μακρυνιώτη. Εκείνο που καταδείχθηκε κατά τις επισκέψεις του σε χώρους μαζικής εστίασης και καταστήματα είναι ότι "η νεολαία στηρίζει Θ. Λιούτα" και "τα γηρατειά στηρίζουν Θ. Λιούτα για σιγουριά!".
Ο υποψήφιος Βουλευτής της Ν.Δ. αντήλλαξε θερμή χειραψία με τον Κώστα Βράντζα, μέλος του Δ.Σ. της Ε.Α.Σ.Τ. και κουβέντιασε με "γαλάζια" στελέχη της περιοχής: τον Βασίλη Αγγέλη, τον Θανάση Παπανικολάου βετεράνο συνδικαλιστή του Κ.Α.Τ. και άλλους.
Ακολούθως, μετέβη διαδοχικά σε Κεραμίδι, Πηνειάδα, Ζάρκο, Παναγίτσα, Γριζάνο. "Θα σε στηρίξουμε ανοιχτά… Νέους σαν κι εσένα θέλουμε… Τουλάχιστον, είμαστε σίγουροι ότι εσύ Θανάση θα μας προσέξεις!", του έλεγαν οι συνδημότες του βέβαιοι για την πανηγυρική εκλογή του στις 25 Ιανουαρίου 2015. Ο ίδιος, διατηρεί χαμηλούς τους τόνους τονίζοντας ότι «η δύναμη βρίσκεται στα χέρια του λαού».
Αργά το μεσημέρι, ο κ. Λιούτας γευμάτισε στους Γεωργανάδες, παρόντων, μεταξύ άλλων, των Αθ. Μεριβάκη και Βάιου Λόη, πρώην προέδρου -επί 10ετία- του χωριού.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου