Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

Ο Νεοχωρίτης εξαγωγέας Ελληνικών προϊόντων Κώστας Τσάντος στην DETROP


Κώστας Τσάντος Ιδιοκτήτης “Tsantos Import- Export B.V. ιδιαίτερα γνωστός στον συγκεκριμένο κλάδο αλλά και στην πόλη των Τρικάλων εδώ και μερικές δεκαετίες
δραστηροποιείται στην Ολλανδία. Λόγω της εξαγωγικής δραστηριότητας του αποκλειστικά Ελληνικών προϊόντων τα οποία μεταφέρονται στην Ολλανδική αγορά και στα Ελληνικά εστιατόρια της Ευρώπης καταθέτει στο ideesmag τις απόψεις του για τα νέα δεδομένα της αγοράς .

«Το μέλλον του ελληνικού εστιατορίου στην Ευρώπη, ειδικότερα στην Ολλανδία όπου διατηρώ την επιχείρηση μου, προβλέπεται ακόμη καλύτερο. Φυσικά θα πρέπει να συνεχιστεί η προσπάθεια της δεύτερης γενιάς των Ελλήνων εστιατόρων, οι οποίοι εδώ και μερικά χρόνια έχουν παραλάβει την διαχείριση των εστιατορίων από τα χέρια της πρώτης γενιάς Ελλήνων, μια γενιά που χωρίς πολλές γνώσεις στο αντικείμενο «εστιατόριο» κατάφεραν τα μέγιστα.

Επίσης, πρέπει να συμβάλλουμε κι εμείς οι εισαγωγείς των ελληνικών προϊόντων τροφίμων- ποτών, με σωστή ενημέρωση, καινούριες ιδέες και γνήσια ελληνικά προϊόντα κι όχι μόνο με χαμηλής ποιότητας προϊόντα, όπως συμβαίνει συχνά.

Ακόμη, πρέπει να συμβάλλουν και οι ίδιες οι εταιρείες στην Ελλάδα και οι κρατικοί φορείς για περισσότερη διαφήμιση και ενημέρωση στο εξωτερικό. Οι βάσεις για το ελληνικό εστιατόριο υπάρχουν. Οι γνώσεις των εστιατόρων εμπλουτίζονται.

Παρά τα όσα διαδραματίζονται σε πολιτικό επίπεδο στην χώρα μας η εικόνα της Ελλάδας στον επιχειρηματικό γίνεσθαι είναι καλύτερη στην Ευρώπη. Αν δώσουμε κι εμείς οι υπόλοιποι τις γνώσεις μας πιστεύω ότι το μέλλον θα είναι ακόμη καλύτερο για όλους».


ΠΗΓΗ: ideesmagazine.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου